Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NATIONAL RADIOFONIC Marţi, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

16 Aprilie 2018
Vizualizari: 360
Comentează add

O echipă de la Inspecţia Judiciară efectuează, în perioada 16 - 20 aprilie, un control la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Inspecţia Judiciară efectuează un control la DNA

florin-lepadatu

 

O echipă de la Inspecţia Judiciară efectuează, în perioada 16 - 20 aprilie, un control la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Controlul vizează, cauzele mai vechi de un an de la data primei sesizări, dosarele repartizate spre soluţionare procurorilor Doru Florin Ţuluş şi Mihaiela Moraru Iorga şi comunicările procedurale pentru anul 2016 în cazul soluţiilor de clasare dispuse prin ordonanţă şi rechizitoriu, în privinţa respectării prevederilor articolului 145 din Cpp.

Verificările asupra comunicărilor procedurale pentru anul 2016 în cazul soluţiilor de clasare dispuse prin ordonanţă şi rechizitoriu vin după ce, în urma ultimului control, s-a constatat că, din cauza neprezentării situaţiei referitoare la aceste aspecte, nu a putut fi verificată comunicarea către toţi subiecţii măsurilor de supraveghere tehnică.

Inspectorilor judiciari le-a fost prezentată doar situaţia soluţiilor de clasare dispuse prin ordonanţă, nu şi a celor dispuse prin rechizitoriu, menţionează Inspecţia Judiciară.


Etichete DNA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live