Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 27 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Mai 2022
Vizualizari: 229
Comentează add

De mâine, cei care nu au înregistrat datele pe platforma electronică vor fi vizitaţi acasă de recenzori pentru colectarea informațiilor necesare.

INS: Autorecenzarea online a fost un succes

radiojurnal

   Foto: Agerpres.

Autorecenzarea online, încheiată vineri, a fost un succes, consideră reprezentanții Institutului Național de Statistică.
 
Această primă etapă a recensământului populației și locuințelor a fost prelungită cu două săptămâni, iar în ultima perioadă volumul formularelor completate zilnic a crescut semnificativ.
 
INS  stabilise ca ţintă înregistrarea electronică a unui procent de o treime din populație, iar ultimele cifre oficiale, care indică peste 10 milioane de chestionare completate, ar putea reprezenta depășirea acestui prag.
 
Institutul a specificat însă de fiecare dată că nu este vorba de număr de persoane, ci de formulare care pot include și locuințe secundare.
 
De mâine, cei care nu au înregistrat datele pe platforma electronică vor fi vizitaţi acasă de recenzori pentru colectarea informațiilor necesare.
 
Recenzorii vor merge și la domiciliul celor în cazul cărora apar neclarități în formularele completate. Furnizarea datelor este obligatorie prin lege.

Etichete insautorecenzare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live