Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

25 Noiembrie 2021
Vizualizari: 307
Comentează add

Sunt cozi kilometrice şi în această dimineaţă la vămile din vestul ţării nu doar pentru transportatorii care ies din România, ci şi pe benzile dedicate autoturismelor.

Infotrafic: Cozi kilometrice la vămile din vestul ţării

alex-lancuzov

Arhivă foto.

Sunt cozi kilometrice şi în această dimineaţă la vămile din vestul ţării nu doar pentru transportatorii care ies din România, ci şi pe benzile dedicate autoturismelor.

Cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei cu Ungaria este Nădlac 2.

Transportatorii spun că unul dintre motivele care duce la formarea cozilor este procedura de cântărire a camioanelor, care se face pe loc în staţionare, în timp ce în Ungaria tirurile sunt verificate din mers. În această dimineaţă se ridică şi restricţiile dintre Piteşti şi Râmnicu Vâlcea.

Are detalii acum în direct reporterul RRA Alexandru Lancuzov. Bună dimineaţa, Alex! Te ascultăm.


Reporter: Bună dimineaţa! Restricţia de tonaj de la Cotmeana, în judeţul Argeş, va fi ridicată de la ora 10:00.

Astfel, camioanele vor circula din nou pe ruta directă Piteşti-Râmnicu Vâlcea fără a mai ocoli zeci de km prin Slatina şi Drăgăşani. Tot pentru ruta Bucureşti-Sibiu continuă reparaţiile la Bolintin, pe autostrada A1, Bucureşti-Piteşti, sensul spre Piteşti.

Iar pentru Valea Oltului astăzi sunt asfaltări pe centura Călimăneşti-Căciulata. În judeţul Sibiu, pe autostrada A1, între Sibiu şi Sebeş, atenţie, restricţii la Cristian, lângă municipiul Sibiu, continuă reparaţiile la Săcel, între Cristian şi Sălişte, cu devierea circulaţiei de pe un sens pe altul al autostrăzii. Alte lucrări sunt şi la Miercurea Sibiului, aproape de judeţul Alba.


În Ilfov sunt cozi pe DN 7 şi DN 1A, la Chitila şi la Mogoşoaia, la intrările în Bucureşti. Circulaţie în coloană pe 2-3 kilometri şi la Glina, pe Autostrada Soarelui, o zonă cu lucrări şi restricţii.
 

Ultima informaţie vine din judeţul Mehedinţi, circulaţia feroviară pe Magistrala 900 Bucureşti-Timişoara rămâne întreruptă la Balota, după ce ieri au deraiat mai multe vagoane ale unui tren de marfă. Călătorii sunt preluaţi cu microbuze între staţiile Drobeta Turnu Severin şi Prunişor.


Etichete infotraficsoselefrontiera(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live