Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MULTI-KULTI Vineri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Octombrie 2019
Vizualizari: 915
Comentează add

La această oră se circulă în condiţii de ceaţă pe mai multe drumuri din ţară, după cum aflăm de la comisarul şef de poliţie Adrian Creangă, de la Centrul Infotrafic.

INFOTRAFIC

radiojurnal

 Foto: Arhivă / facebook.com/ministeruldeinterne

 La această oră se circulă în condiţii de ceaţă pe mai multe drumuri din ţară, după cum aflăm de la comisarul şef de poliţie Adrian Creangă, de la Centrul Infotrafic.

Adrian Creangă: Cel mai greu, însă, se circulă în județele Harghita, Covasna, Brăila, Tulcea și Galați. În aceste condiții le recomandăm șoferilor să ruleze cu prudență, iar pe pietoni îi sfătuim să traverseze cu mare atenție doar prin locurile special amenajate și numai după ce sunt absolut siguri că intenția lor de a traversa a fost observată și de către șoferi. Aș dori să reamintesc participanți la trafic ca la această oră se circulă ușor îngreunat din cauza cedării suprafeței de rulare pe Autostrada Soarelui. Menționăm că între kilometri 12-36 există din acest motiv și o restricție de 80 de kilometri la oră.

În București traficul rutier este restricţionat până duminică, între orele 19,30 şi 21,30, pe bd. Unirii, zona fântâni, pe segmentul cuprins între bd. Dimitrie Cantemir şi Splaiul Independenţei, pentru desfăşurarea evenimentului "Simfonia Apei".

Brigada Rutieră a Capitalei le solicită conducătorilor de autovehicule ca în intervalul menţionat să evite deplasarea în zonă, să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Se recomandă ca rute ocolitoare:
- Spl. Independenţei - Piaţa Unirii - bd. Corneliu Coposu;
- bd. Regina Maria - Piaţa Unirii - Spl. Unirii;
- bd. Dimitrie Cantemir - Pasaj Unirii - Piaţa Universităţii.


Etichete infotraficpolitia rutierasoferiautopietonibucurestisimfonia apei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live