Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎN ZORI Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alin Şerbănescu

1 Iulie 2015
Vizualizari: 1311
Comentează add

Informaţiile postate pe reţelele de socializare pot distorsiona realitatea şi, de aceea, oamenii ar trebui să aibă încredere în canalele mass-media naţionale, spune Kudsia Kahar.

Informaţiile de pe reţelele de socializare "pot distorsiona realitatea"

alin-serbanescu

Conferința Media 2020. Foto: Alexandru Dolea 

 Informaţiile postate pe reţelele de socializare pot distorsiona realitatea şi, de aceea, oamenii ar trebui să aibă încredere în canalele mass-media naţionale, care chiar dacă difuzează o ştire mai târziu, ea  este corectă şi verificată, susţine preşedintele Star Radio Group, Kudsia Kahar. 

 
Ea a participat, timp de două zile, la Bucureşti, alături de alţi reprezentanţi ai reţelelor audiovizuale din Europa, Asia, America de Nord şi Australia, la conferinţa internaţională Media 2020, organizată de Radio România, în colaborare cu Uniunea Difuzorilor Radio TV din Asia. 
 
Kudsia Kahar a dat ca exemplu faptul că reţelele de socializare au prezentat informaţii false după cutremurul care a avut loc recent în Malaysia.
 
"A fost un cutremur în ţara mea acum trei săptămâni. În scurt timp, au fost postate pe reţelele de socializare fotografii trucate şi informaţii false, care arătau clădiri distruse, drumuri blocate şi avariate, însă aceste fotografii proveneau, de fapt, de la un cutremur care avusese loc cu mai mulţi ani în urmă, în cu totul altă parte a lumii", a spus Kudsia Kahar.
 

Mai multe informații despre acest eveniment puteți găsi pe portalul nostru special ABU Media 2020.


Etichete ABU Media 2020ABUconferinta Radio RomaniaStiri Bucurestimedia2020jurnalismmass mediaviitorul mass mediapreşedintele Star Radio GroupKudsia KaharMalaysia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live