Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 03 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Isopescu

19 Martie 2020
Vizualizari: 214
Comentează add

Cei care doresc să acceseze programul Rabla Clasic trebuie să utilizeze formularele aflate pe site-ul instituţiei.

Informații privind programul Rabla Clasic

bogdan-isopescu

Persoanele care doresc să acceseze programul Rabla Clasic trebuie să utilizeze formularele aflate pe site-ul instituţiei, pentru că ele sunt actualizate conform ediţiei din acest an.

Reprezentanţii Administraţiei Fondului de Mediu spun că au existat cazuri când clienţii programului Rabla au fost nevoiţi să reia procedurile de înscriere pentru că au completat formulare din anii precedenţi.

Ei afirmă că inclusiv dealerii parteneri ai programului trebuie să fie atenţi la acest aspect.

Directorul în cadrul AFM, Andrei Iorgulescu: Pe www.afm.ro avem o secțiune de programe de finanțare unde există toate programele care sunt în curs de derulare, inclusiv programul Rabla. Se accesează secţiunea respectivă şi acolo sunt toate informațiile, ghidul de finanţare, legislaţie, dispoziţie dată în legătură cu programul, tot ce este necesar, formulare. Reoamndarea este ca  toată lumea să ia informaţiile de pe site-ul nostru, inclusiv formularele corecte din ghid pentru că au fost destule cazuri în anii precedenţi în care solicitanții luau formulare învechite sau eronate din alte surse decât cele oficiale.

Săptămâna viitoare va fi lansat şi programul Rabla Plus, dedicat maşinilor hibrid şi electrice. Tot săptămâna viitoare va fi publicată şi lista primelor 7000 de dosare aprobate din programul destinat panourilor fotovoltaice pentru persoane fizice, precizează redactorul nostru Bogdan Isopescu.

 

Etichete (ii)rablainformatii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live