Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Ianuarie 2021
Vizualizari: 253
Comentează add

Două tronsoane cu lucrări și restricții programate astăzi pe DN7, Valea Oltului.

Informaţii din trafic

radiojurnal

Foto.Arhivă.

Două tronsoane cu lucrări și restricții programate astăzi pe DN7, Valea Oltului.

Prima zonă cu trafic alternativ este la Bujoreni, între Râmnicu Vâlcea și Călimănești-Căciulata.

Intervenții la şanţuri până cel mai târziu la ora 16:00.

Al doilea segment cu lucrări este la Câineni, kilometrul 236, tot la marginea carosabilului și cu dirijare la paletă. Adaptați viteza, păstrați o distanță de siguranță mai mare între mașini. Două tronsoane cu restricţii pentru probleme la rosturile de dilatație de la poduri, pe autostrada A1, în județul Hunedoara, la Simeria, kilometrul 357, Calea 2, sensul de mers Deva-Sibiu, iar în județul Vrancea, la Podul la Adjud, pe DN2, intrarea dinspre Tișița.

Ceaţă cu vizibilitate redusă 50-100 de metri în judeţul Vrancea. O atenţie specială pentru DN2, cea mai periculoasă șosea din România. Este ceață deasă cu vizibilitate redusă sub 100 de metri și pe Autostrada Transilvania, în județul Cluj, atenționează Poliția.

Pentru transportatorii de mărfuri, coloană de camioane pe mai mulți kilometri pe banda de urgență a autostrăzii A1, la Vama Nădlac II, timp mare de așteptare.

Nu sunt semnalate probleme deosebite de fluență la Petea, Borș 1 și Borş 2, iar pe drumurile de fier avem trafic feroviar normal, fără întârzieri semnificative pe principalele magistrale feroviare.

(RS)


Etichete trafic(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live