Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: STIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Martie 2022
Vizualizari: 327
Comentează add

Cele mai multe astfel de indicatoare sunt amplasate pe șoselele naționale din Jud.Suceava. Vama Siret este cel mai tranzitat punct de trecere a frontierei în ultimele 4 săptămâni.

Indicatoare rutiere și în limba ucraineană în zonele cu aflux de refugiați

radiojurnal

  Foto: Arhivă/ Mihaela Buculei

CNAIR - Regionala de Drumuri și Poduri Iași, a început să monteze indicatoare rutiere și în limba ucraineană, pentru o mai bună orientare a șoferilor care intră în România dinspre Ucraina. 

Cele mai multe astfel de indicatoare sunt amplasate pe șoselele naționale din Județul Suceava, Vama Siret, fiind cel mai tranzitat punct de trecere a frontierei în ultimele 4 săptămâni de la declanșarea invaziei ruse în țata vecină.

Compania de Drumuri reamintește că pentru refugiații din Ucraina pe site-ul Ministerului Transporturilor, este disponibilă o aplicație care cuprinde pe o hartă interactivă, culuarele verzi, și alte informații necesare tranzitării României de la Est la Vest, notează reporterul RRA, Alex Lancuzov.  


Etichete indicatoare rutiereșosele naționaleJudețul SuceavaVama Siretrefugiați ucraineni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live