Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Mai 2016
Vizualizari: 1094
Comentează add

Deputaţii social-democraţi au decis în unanimitate revocarea lui Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputaţilor.

Îndepărtarea lui Valeriu Zgonea de la șefia CD, aprobată în unanimitate

radiojurnal

Valeriu Zgonea. Foto: facebook.com/zgonea.

Deputaţii social-democraţi au decis, în unanimitate, revocarea lui Valeriu Zgonea, de la conducerea Camerei Deputaţilor.

Liderul grupului PSD, Marian Neacşu: Grupul a decis, în unanimitate, prezentarea la Biroul Permanent, a solicitării privind revocarea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a domnului Valeriu Zgonea. Măcar un singur argument este cât se poate de evident. Nu mai este membru al PSD. Înainte de a discuta la grup despre un posibil înlocuitor, trebuie să avem o decizie politică în Biroul Permanent Naţional.

Realizator: Marian Neacşu a precizat, la întrebările ziarişrilor, că dacă Victor Ponta ar fi nominalizat pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor, ar susţine această propunere. După cum ne-a informat redactorul Radio România Actualităţi, Mugur Mihăiţă, Victor Ponta s-a arătat rezervat în declaraţii.  La finalul şedinţei, acesta a declarat că a discutat cu preşedintele partidului, Liviu Dragnea, şi că va face doar ce este cel mai bine pentru PSD.


Etichete Deputaţii social-democraţiValeriu Zgoneaconducerea Camerei Deputaţilorau decis în unanimitaterevocarea lui Valeriu Zgonea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live