Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Miercuri, 01 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

31 Octombrie 2018
Vizualizari: 558
Comentează add

Indagra 2018, Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei, s-a deschis la complexul Romexpo.

Indagra 2018

radiojurnal

Indagra 2018 are loc la Romexpo. Foto: wikipedia.org

Indagra 2018, Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei, s-a deschis astăzi la complexul Romexpo din capitală.

Ministrul agriculturii, Petre Daea, a vorbit cu acest prilej despre rezultatele bune obţinute în acest an de fermierii români.

Petre Daea: Guvernul, prin politicile agricole şi prin alocările bugetare, a uşurat drumul fermierilor spre succesul producţiei şi câştigului.

Deşi a fost un an capricios, care prin desfăşurarea lui a pus o serie întreagă de oprelişti în desfăşurarea lucrărilor în câmp, rezultatele obţinute onorează efortul femierilor, satisfăcându-le în mare parte dorinţa de câştig şi de progres.

Până la această dată, am reuşit să punem în funcţiune sistemul de irigaţii pentru 1,2 milioane de hectare, asigurând apa gratuită pentru fermieri şi punând la adăpost 850.000 de hectare, prin construirea celor 60 de puncte de lansare antigrindină care au făcut posibilă protejarea plantaţiilor viticole, astfel încât întreaga producţie obţinută a fost adusă pe liniile de prelucrare, obţinând cea mai mare producţie de struguri, de peste 1,27 milioane de tone, care reprezintă un record de producţie.
 


Etichete Indagra 2018Romexpoagriculturazootehnieviticulturahorticultura

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live