Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriela Tătărău

16 Decembrie 2012
Vizualizari: 1650
Comentează add

Nouă inculpaţi în dosarul fraudelor bancare, între care Ioan Creştin şi Marius Locic, vor fi cercetaţi în libertate. Doi directori din BRD au fost arestaţi pentru 29 de zile.

Inculpaţi în dosarul fraudelor bancare, cercetaţi în libertate

gabriela-tatarau

Foto: Arhivă Agerpres.

Directorii BRD Adrian Martiş şi Andrei Nanu au fost arestaţi pentru 29 de zile, alături de alte două persoane, iar ceilalţi nouă inculpaţi, între care Ioan Creştin şi Marius Locic, vor fi cercetaţi în stare de libertate.

Aceasta este decizia luată duminică de magistraţii Curţii de Apel în dosarul fraudelor bancare de 85 de milioane de euro.

Cu cele patru mandate aprobate astăzi de judecători, numărul persoanelor arestate în cazul fraudării băncilor a ajuns la 11.

Ceilalţi nouă implicaţi, între care Marius Locic şi Ioan Creştin, vor fi cercetaţi în libertate şi nu au voie să iasă din ţară pe perioada cercetărilor.

Omul de afaceri Marius Locic a susţinut, astăzi, la ieşirea de la Curtea de Apel, că DIICOT şi DNA au primit informaţii false.

"Mă gândesc să intru în politică. Vreau să apăr toţi oamenii care sunt dezavantajaţi şi care nu au o expunere media. Vreau să vă spun că sunt foarte multe abuzuri.

"Din păcate, DIICOT-ul şi cu DNA-ul sunt influenţaţi de anumite grupări din SRI, care, din neştiinţă sau cu rea-credinţă, dau informaţii false", a declarat Marius Locic.

Acţiunile DIICOT vizează o grupare coordonată de persoane influente din mediul de afaceri din capitală, care ar fi luat ilegal credite de la două bănci pentru 35 de firme cu sprijinul a şapte directori de bănci, prejudiciul fiind de 85 milioane de euro.


Etichete Ioan CreştinMarius Locicbăncifraude

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live