Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END Duminică, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

25 Iunie 2021
Vizualizari: 246
Comentează add

Incidentul cu distrugătorul britanic reprezintă "o provocare periculoasă"

sergiu-stet

  HMS Defender. Foto: Royal Navy.

Incidentul cu distrugătorul britanic reprezintă o provocare periculoasă, este inadmisibil, a declarat Aleksandr Grușko, adjunct al ministrului de externe al Federaţiei Ruse, transmite RIA Novosti.
 
"Este extrem de clar că acest lucru a fost planificat. Bineînțeles, aceasta este cea mai periculoasă provocare, care este absolut inacceptabilă", a declarat Grușko, în cadrul Conferinței internaționale de securitate de la Moscova. "Aș vrea să sper că totuși au fost trase învățăminte... Dacă o astfel de idee a fost inventată pentru a ne 'testa', cred că au obținut rezultatul dorit", a adăugat oficialul rus.
 
Grușo și-a exprimat convingerea că "incidentul va face obiectul unor proceduri profesionale". După cum transmite RIA Novosti, Ministerul rus al Apărării a declarat că distrugătorul britanic Defender a trecut granița rusească în zona capului Fiolent (Crimeea).
 
Ulterior, o navă de frontieră rusească a tras un foc de avertizare, iar un avion Su-24M a efectuat  un "bombardament de avertizare" pe cursul de deplasare a distrugătorului britanic.
 

Etichete Su-24MCrimeeadistrugătorMarea NeagrăRusia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live