Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Joi, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

15 Aprilie 2020
Vizualizari: 592
Comentează add

Doi muncitori au fost prinşi sub dărâmături la Mina Uricani din Valea Jiului, după ce turnul maşinii de extracţie s-a prăbuşit peste o autobasculantă şi un excavator.

Incident la Mina Uricani din Valea Jiului

ilie-pintea

Foto: Arhivă.

Incident la Mina Uricani în judeţul Hunedoara. Un turn de extracţie s-a prăbuşit peste o maşină. Doi oameni sunt prinşi sub dărâmături.

Doi muncitori au fost prinşi sub dărâmături la Mina Uricani din Valea Jiului, după ce turnul maşinii de extracţie, înalt de câteva etaje, s-a prăbuşit peste o autobasculantă şi un excavator.

Potrivit ISU Hunedoara, tone de moloz s-au prăbuşît pe utilajele în care aflau cei doi muncitori care lucrau la ecologizarea minei, iar unul dintre ei are a reuşit să se slaveze, în timp ce alţi doi oameni au fost surprinşi sub dărâmături.

În cel mai scurt timp au ajuns la faţa locului echipele de pomieri ale Detaşmentului Petroşani, specializat în misiuni de salvare, iar operaţiunile de descarcerare au loc chiar acum, cu ajutorul echipamentelor aflate în dotarea containerului multirisc, fiind tăiate şi îndepărate elementele de beton prăbuşite.

Concomitent cu buldozerele şi excavatoarele aflate în dotarea exploatării minier, sunt efectuate acţiuni de îndepărtare a materialelor de construcţie.

Muncitorii pregăteau operaţiunile de demolare a turnului, programate pentru mâine, în cadrul operaţiunilor de ecologizare şi au fost surprinşi de surparea acestuia.

(RS)


Etichete IncidentMina Uricani din Valea Jiuluihunedoaraturn de extractie(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live