Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ. OMUL CU CHITARA (R) Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Martie 2022
Vizualizari: 440
Comentează add

Încetarea stării de alertă îi va afecta pe pacienţi, atrage atenţia Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie.

Încetarea stării de alertă "îi va afecta pe pacienţi"

radiojurnal

Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie atrage atenţia că încetarea stării de alertă îi va afecta pe pacienţi. Federaţia a sesizat Administraţia Prezidenţială, Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi solicită autorităţilor centrale să-i informeze pe oameni eficient cu privire la aceste urmări.

Reprezentanţii medicilor de familie semnalează că va deveni din nou obligatorie obţinerea scrisorilor medicale necesare pentru continuarea prescrierii lunare a tratamentului pentru boala cronică şi pentru alte medicamente compensate.

Nu va mai fi posibilă, decât cu unele excepţii, acordarea de consultaţii la distanţă, iar timpul de aşteptare pentru o programare la cabinetul de medicină a familiei şi în ambulatoriul de specialitate va fi mult mai mare. În urmă cu două zile, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că starea de alertă, care expiră marţi, nu va mai fi prelungită.


Etichete stare de alertapacienticoronavirusmedici de familie(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live