Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Joi, 26 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Iunie 2019
Vizualizari: 405
Comentează add

Este aglomeraţie la vama Giurgiu-Ruse, dar şi la Negru Vodă, unde se aşteaptă cel puţin o oră pentru a se trece în Bulgaria.

Începe vacanţa elevilor dar şi minivacanța de Rusalii, trafic aglomerat

radiojurnal

Arhivă foto: Alex Lancuzov.

Astăzi începe vacanţa de vară a elevilor, dar şi minivacanţa de Rusalii.

Este aglomeraţie la vama Giurgiu-Ruse, dar şi la Negru Vodă, unde se aşteaptă cel puţin o oră pentru a se trece în Bulgaria.

Ca măsură de fluidizare a traficlului rutier spre mare, pe Autostrada Soarelui se va schimba sensul de circulaţie pe una din benzile reversibile, traficul urmând să se desfăşoare pe 4 benzi în sensul Bucureşti - Constanţa şi pe 2 benzi în sensul invers.

De asemnea, în condiţiile în care, din cauza aglomeraţiei, pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere la Podul de la Feteşti pe sensul Constanţa - Bucureşti se creează ambuteiaje, CNAIR va organiza un punct suplimetar de încasare, traficul urmând a fi dirijat şi prin spatele clădirii Agenţiei de Încasare. Tot de astăzi sunt puse în circulaţie Trenurile Soarelui.

Sunt 40 de garnituri care vor asigura zilnic legături din toată ţara cu staţiunile de pe litoral şi din Delta Dunării, până în 9 septembrie.


Etichete vacanta elevilorminivacanta de rusaliitraficautostradacnairpod giurgiu ruse

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live