Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * S Vineri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Octombrie 2017
Vizualizari: 968
Comentează add

În jur de 50 de reprezentanţi ai Departamentului Comerţului şi aproape 100 de IMM-uri din Statele Unite vor participa la misiune în toată Europa de Sud-Est.

Începe Trade Wings la Bucureşti, eveniment al SUA de promovare comercială

radiojurnal

 Foto: ro.usembassy.gov.

La Bucureşti încep miercuri, 18 octombrie, activităţile prilejuite de Trade Wings, cel mai mare eveniment de promovare comercială organizat de Guvernul Statelor Unite, cu scopul de a pune în legătură companiile americane şi străine.

Această a 10-a ediţie a evenimentului, care se derulează până pe 24 octombrie în zona Europei de Sud-Est, va avea ca centru capitala României, unde se va desfăşura şi un forum despre derularea afacerilor în regiune.

În jur de 50 de reprezentanţi ai Departamentului Comerţului şi aproape 100 de firme mici şi mijlocii din Statele Unite vor avea ocazia să participe la misiune în toată Europa de Sud-Est. Ziua de miercuri, 18 octombrie, este dedicată întâlnirii companiilor cu diplomaţii comerciali americani.


Etichete comerţSUAambasadaevenimentpromovareIMM

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live