Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

12 August 2022
Vizualizari: 449
Comentează add

În acest an, președintele de onoare al Târgului de Carte Gaudeamus - Radio România din Sibiu va fi cunoscutul părinte profesor universitar Constantin Necula.

Începe Târgul de Carte Gaudeamus - Radio România, în Piața Mare din Sibiu

carmen-vulcan-sibiu

Foto: Arhivă/ Alexandru Dolea.

Târgul de Carte Gaudeamus - Radio România își deschide astăzi porțile în Piața Mare din centrul istoric al Sibiului.

Până marți, cele peste 30 de edituri participante îi așteaptă pe iubitorii de lectură cu o ofertă variată și evenimente speciale.

În vârf de sezon estival, Târgul de Carte Gaudeamus, organizat de Radio România, transformă pentru cinci zile Piața Mare a Sibiului într-un obiectiv de neratat atât pentru localnici, cât și pentru numeroșii turiști care vizitează orașul.

Pavilioanele celor peste 30 de edituri participante le vor oferi o gamă variată de cărți, printre care cele mai recente apariții editoriale, dar nu vor lipsi distribuitorii de muzică și jocuri. Vor avea loc lansări de carte și sesiuni de autografe din partea autorilor.

În acest an, președintele de onoare al Târgului de Carte Gaudeamus - Radio România din Sibiu va fi cunoscutul părinte profesor universitar Constantin Necula.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc astăzi începând cu ora 12:00.

Programul de vizitare va fi zilnic între orele 11:00 și 22:00, cu excepția ultimei zile, marți, când târgul se va închide la ora 20:00.

Iubitorii de lectură care nu pot ajunge în aceste zile la Sibiu au la dispoziție standurile virtuale pe site-ul gaudeamus.ro, unde vor putea urmări și transmisii live de la evenimentele organizate în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus - Radio România din Piața Mare a Sibiului.


Etichete targul gaudeamusradio romaniasibiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live