Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Luni, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Isopescu

14 Mai 2021
Vizualizari: 240
Comentează add

Anul acesta, modalitatea de accesare a programului a fost revizuită, astfel încât persoanele fizice să poată obține unul sau mai multe vouchere.

Începe Programul Rabla pentru electrocasnice

bogdan-isopescu

Foto Agerpres

De astăzi începe Programul Rabla pentru electrocasnice Până pe 20 mai, cei care doresc să își cumpere un aparat electrocasnic nou care consumă mai puțină energie și poluează, în consecință, mai puțin, se pot înscrie pe pagina de internet a Administrației Fondului pentru Mediu.

Anul acesta, modalitatea de accesare a programului a fost revizuită, astfel încât persoanele fizice să poată obține unul sau mai multe vouchere.


Reporter: Bogdan Isopescu - Programul Rabla pentru electrocasnice are un buget de 75 de milioane de lei și ar trebui să ajungă pentru 200.000 de beneficiari.

Voucherele oferite de Administrați Fondului de Mediu, cea care derulează programul, sunt între 200 și 500 de lei, în funcție de aparatura pe care vreți să o achiziționați.

Pentru a evita blocajul aplicației, survenit la ultima lansare, AFM a instituit o etapă de înscrieri online - de o săptămână, apoi urmează trei etape de achiziții.

Cumpărăturile cu voucherele oferite de Administrația Fondului de Mediu pot fi făcute doar dacă beneficiarii dau la schimb un aparat vechi din aceeași categorie. Excepție fac mașinile de spălat vase și uscătoarele de rufe, unde poți preda orice tip de aparatură veche din categoriile care participă la program.

(RS)


Etichete Programul Rabla pentru electrocasnicevouchereafm(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live