Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

20 August 2021
Vizualizari: 390
Comentează add

Festivalul se va desfășura atât în format fizic cu spectatori în săli, pe străzi și în spații neconvenționale, cât și in format hibrid și online,

Începe cea de 28-a ediție a Festivalului de Teatru de la Sibiu

carmen-vulcan-sibiu

  Sibiu. Foto: sibiu.ro.

Cel mai mare eveniment dedicat artelor spectacolului din România, Festivalul Internațional de Teatru, începe astăzi la Sibiu.
 
Cea de 28-a ediție a evenimentului se va desfășura atât în format fizic cu spectatori în săli, pe străzi și în spații neconvenționale, cât și in format hibrid și online.
 
Peste 40 de evenimente susținute de artiști din 15 țări sunt programate astăzi, în prima zi a Festivalului Internațional de Teatru.
 
Pe lângă spectacolele de teatru din săli, centrul istoric al orașului va fi animat de parade, concerte și spectacole de stradă.
 
La ora 23:15, tradiționalul foc de artificii va marca deschiderea Festivalului Internațional de Teatru, o ediție aproape eroică, spune președintele festivalului, Constantin Chiriac, referindu-se la eforturile pentru organizarea în condițiile actuale a unui eveniment de o asemenea amploare.
 

Etichete festivalul internationala de teatru de la sibiuteatrusibiuconstantin chiriac(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live