Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Mai 2017
Vizualizari: 1243
Comentează add

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de 1000m2. Acoperişul s-a prăbuşit în totalitate, pereţii par să cadă, iar în interior flăcările au ars aproape tot ce era.

Incendiu la un depozit din comuna Ilfoveană Dărăşti

radiojurnal

 

Pompierii acţionează şi la această oră pentru stingerea incendiului izbucnit la depozitul din comuna Ilfoveană Dărăşti, aflată de 20 de kilometri sud de Bucureşti.

Ce se întâmpla la faţa locului cu circa 30 de minute în urmă şi care sunt pagubele cauzate de foc, aflăm de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Urgenţă Bucureşti, Vasile Daniel, care a declarat în exclusivitate pentru Radio România Actualităţi:

Vasile Daniel:"Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi. Din cauza temperaturii ridicate acoperişul s-a prăbuşit în totalitate şi sunt vizibile şi semne de desprindere a pereţilore pe două dintre laturi. De aceea acţionăm cu prudenţă în mod special utilizând autoscările. Din ceea ce am observat până în acest moment, cea mai mare parte a clădirii a fost distrusă, mă refer la bunurile care existau în interior, atât la arhivă cât şi la echipamentele electronice."

Reporterul nostru Daniela Mănuţă ne-a informat  mai devreme că la faţa locului au fost aduse să intervină 15 autospeciale de stingere şi trei pentru descarcerare.

Au fost aduse şi motopompe pentru alimentare din surse fără presiune, cu alimentare din hidranţii din Măgurele.


Etichete incendiudărăştiilfovdepozit

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live