Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ Luni, 03 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Simona Uţă, Ploieşti

12 Noiembrie 2018
Vizualizari: 588
Comentează add

Un al doilea incendiu a izbucnit astăzi la Ploieşti, la un depozit de materiale textile. Deocamdată nu a fost stins nici focul care a cuprins ieri un depozit de mase plastice.

Incendiu la un depozit de materiale textile din Ploieşti

simona-uta-ploiesti

   

Un al doilea incendiu a izbucnit astăzi la Ploieşti, la un depozit de materiale textile. Deocamdată nu a fost stins nici focul care a cuprins ieri un depozit de mase plastice din oraş. 

În această dimineaţă un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de textile. Au ars 800 de metri şi există încă riscul extinderii focului la o altă hală industrială de 2.000 de metri pătraţi.

Sunt 47 de pompieri care acţionează acolo. Nu s-a reuşit încă stingerea nici a incendiului izbucnit ieri după-amiază, la ora 16:00, la un depozit de mase plastice.

Acolo focul a început  într-o hală de 300 de metri, s-a extins apoi la toată societatea comercială, aproape 8.000 de metri pătraţi.

În total se pare că au ars 5.000 de tone de mase plastice. Flăcările s-au văzut ieri după-amiază de la o distanţă de 15 kilometri distanţă de Ploieşti, iar mirosul de plastic ars se resimte şi acum în oraş, s-a resimţit şi toată noaptea din cauza plafonului de nori care este foarte coborât şi al ceţii care a fost de dimineaţă.

Experţii de la Garda de Mediu au venit, au făcut măsurători să vedem în ce măsură acest aer care se reimte afectează în vreun fel mediul sau viaţa din oraş. Până la această oră niciunul din incendii nu a fost lichidat.

Au fost, însă, limitate şi pe cât posibil îndepărtat riscul extinderii la locuinţele sau spaţiile comerciale din vecinătate.

Nu sunt victime, nu ştim încă valoarea pagubelor şi nici cauzele care le-au generat.


Etichete incendiuPloiestidepozit

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live