Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

11 Noiembrie 2021
Vizualizari: 445
Comentează add

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție. Incendiul a fost lichidat, iar pacienții au fost transferați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Incendiu la Spitalul Movila din Ploieşti

Foto: Arhivă/ Agerpres

Realizator: Constanța Comănici - Reporter: Cristian Niţă - Două persoane au decedat în urma unui incendiu care s-a declanșat în această dimineață într-un salon de la parterul spitalului suport COVID Movila din Ploiești. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție. Incendiul a fost lichidat, iar pacienții au fost transferați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru situații de urgență Prahova, Raluca Vasiloaie, a precizat pentru Radio România Actualități.

Raluca Vasiloaie: A fost o deplasare către locul evenimentului. Şase autospeciale de lucru cu apă și spumă, o descarcerare și 20 de ambulanțe, atât ambulanțe SMURD, cât și ambulanțe SAJ. În sprijin au fost mobilizate de la ISUBIF şapte autospeciale de transport personal și victime multiple și șapte echipaj de prim ajutor. Până la acest moment, din păcate două persoane și-au pierdut viața, iar alte 16 au fost evacuate către Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Pacienții sunt în izolator la unitatea de primiri urgențe și de acolom, în funcție de locurile care vor fi identificate, vor fi distribuite la alte spitale.

Reporter: Aveți vreun indiciu în acest moment despre cauzele pentru care s-a produse incendiul? 
Raluca Vasiloaie: Nu, este prematur să ne pronunțăm asupra circumstanțelor.


Etichete (ii)incendiuspitalploiesti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live