Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

6 Octombrie 2017
Vizualizari: 754
Comentează add

Se acționează pentru stingerea focarelor izolate la groapa de gunoi din municipiul Tecuci, unde a izbucnit, în cursul dimineții, un incendiu.

Incendiu la groapa de gunoi din Tecuci

maria-mandita-galati

Foto: ISU Galați

Potrivit ISU Galați, în continuare se acționează pentru stingerea focarelor izolate la groapa de gunoi din municipiul Tecuci, unde a izbucnit, în cursul dimineții, un incendiu.

Deși focarul principal a fost lichidat, au mai rămas focare izolate, la stingerea cărora acționează  6 subofițeri ISU Tecuci, cu 2 autospeciale.

La fața locului s-a deplasat și reprezentanți ai Gărzii de mediu și Agenției pentru Protecția Mediului.

Potrivit directoarei Agenției pentru Protecția Mediului Galați, Carmen Sandu, la stația de monitorizare a calității aerului din Tecuci nu s-au înregistrat depășiri ale indicilor.

Potrivit ISU Galați, deocamdată nu s-a stabilit cauza incendiului, urmând să fie stabilită după lichidarea tuturor focarelor.

Reamintim, în această dimineață, a izbucnit un incendiu la groapa de gunoi a municipiului Tecuci, la stingerea căruia au intervenit lucrătorii ISU Tecuci. 

Groapa de gunoi a municipiului Tecuci a fost închisă în luna iulie a acestui an pentru că era neconformă, în prezent gunoiul din Tecuci fiind transportat la o groapă privată din județul Brăila.      


Etichete groapa de gunoiTecuciincendiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live