Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Joi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

10 Martie 2012
Vizualizari: 1064
Comentează add

Un apartament aflat la ultimul etaj al unui bloc din Tecuci a luat foc, nefiind înregistrate victime. Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Incendiu într-un apartament din Tecuci

maria-mandita-galati

Foto: Arhivă Agerpres.

Un incendiu a avut loc sâmbătă dimineaţă într-un apartament de la ultimul etaj al unui bloc din municipiul Tecuci, cauzele fiind fie un scurt circuit electric, fie o ţigară lăsată nestinsă.

Din fericire, incidentul nu a provocat victime umane, ci doar pagube materiale.

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, căpitan Eugen Chiriţă, "a fost vorba despre un incendiu provocat, se pare din primele cercetări, de un scurt-circuit electric. La faţa locului a sosit şi un echipaj SMURD, dar nu a fost necesară intervenţia sa, întrucât nu au fost victime. În continuare se cercetează cauzele care au condus la producerea incendiului”.

În acţiunea de stingere a incendiului, pompierii au spart geamurile apartamentului.

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, locotenent Costin Barbu, 10 jandarmi ai echipelor de intervenţie care erau de serviciu au înconjurat blocul, astfel încât să se permită acţiunea pompierilor, dar şi să se restricţioneze accesul curioşilor la imobil.

Acţiunea jandarmilor a fost întreprinsă pentru a se evita situaţii similare cu cea de la Sighetu Marmaţiei, unde lipsa procedurii în caz de exploziei a provocat o a doua serie de victime.

Potrivit primarului municipiului Tecuci, Eduard Finkelstain, incendiul a afectat doar o cameră a apartamentului şi mobila din ea, proprietarul având în continuare camere în care să poată locui.


Etichete Ştiri Sud-EstTecuciincendiuGalaţi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live