Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Vineri, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Angela Bîrsan, Miercurea Ciuc

23 August 2012
Vizualizari: 1764
Comentează add

Aproximativ 20 de pompieri militari şi silvicultori intervin pentru că există riscul ca incendiul să ajungă la pădurea aflată în apropiere.

Incendiu de pădure în Harghita

angela-birsan-miercurea-ciuc

Incendii de vegetaţie. Foto: Agerpres Arhivă.

Un al şaselea incendiu a izbucnit de la începutul săptămânii în Harghita, în zona Oroszbik, la aproximativ şapte kilometri de municipiul Topliţa.

Flăcările au cuprins, în cursul zilei de miercuri, o suprafaţă de resturi de exploatare forestieră unde pompierii au acţionat imediat dar joi focul s-a reaprins şi s-a extins distrugând vegetaţia de doua hectare.

Aproximativ 20 de pompieri militari şi silvicultori intervin pentru că există riscul să ajungă în pădurea aflată în apropiere.

Şi la Gheorgheni, unde au ars 20 de hectare de plantaţie de molid de 15 ani, acţionează aproximativ 60 de pompieri militari şi civili, silvicultori şi voluntari pentru stingerea focului izbucnit în urmă cu trei zile.

Incendiile de turbă de lângă Miercurea Ciuc şi Ciceu ard mocnit, fără întrupere, de aproape o lună, provocând disconfort locuitorilor din cele două localităţi din cauza fumului urât mirositor.


Etichete Ştiri CentrupompierincendiuHarghitapădure

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live