Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE(Continuare) Duminică, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Februarie 2015
Vizualizari: 1352
Comentează add

Craiovenii mai au la dispoziţie trei zile pentru a se bucura de oferta primei ediţii din acest an a Caravanei Gaudeamus, organizată de Radio România, prin Centrul Cultural Media.

Încă trei zile de Gaudeamus la Craiova

radiojurnal

Gaudeamus Craiova. Foto: Oltea Serban Parau. 

Peste 30 de evenimente culturale, titluri noi de carte, reduceri substanţiale şi premii atractive fac din Târgul Gaudeamus cel mai vizitat loc din Craiova la acest sfârşit de săptămână. 

Craiovenii mai au la dispoziţie trei zile pentru a se bucura de oferta primei ediţii din acest an a Caravanei Gaudeamus, organizată de Radio România, prin Centrul Cultural Media, în principalele oraşe ale ţării. 
 
Participanţii şi invitaţii lor îşi aşteaptă publicul în foaierul Teatrului Naţional "Marin Sorescu", astăzi şi mâine, până la ora 18:00, iar duminică, până la ora 15:00, intrarea la târg fiind liberă. 
 
Potrivit organizatorilor evenimentului, produsele ale căror preţuri au reduceri semnificative constau în cărţi, DVD-uri cu muzică şi jocuri, dar şi în alte materiale educative pentru cele mai diverse categorii de vârstă. 
 
Tombola GAUDEAMUS, la care poate participa orice vizitator care cumpără o carte şi care completează un chestionar, va oferi câştigătorilor un sistem audio şi două tablete.

Etichete Ştiri sud-vestTârgul de carte GaudeamusCraiovaRadio RomâniaTeatrul Naţional "Marin Sorescu"edituri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live