Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Annamaria Damian, corespondent RRA în Spania

24 August 2017
Vizualizari: 701
Comentează add

Justiția spaniolă a mai eliberat o persoană reținută pentru atentatele de joia trecută, pe proprietarul cyber-cafe-ul din Ripoll.

Încă o persoană reținută pentru atentatele din Barcelona a fost eliberată

annamaria-damian-corespondent-rra-in-spania

Justiția spaniolă a mai eliberat o persoană reținută pentru atentatele de joia trecută, pe proprietarul cyber-cafe-ul din Ripoll, suspect pentru implicarea în atentatele teroriste de la Barcelona și Cambrils.

Corespondentul RRA, Annamaria Damian, transmite că ancheta continuă cu finalizarea identificării celui de-al doilea mort în explozia de la Alcanar, unde gruparea pregătea atentatele teroriste.

Reporter: Salah El Karib, în vârsta de 34 de ai, a fost reținut joia trecută de poliție, după ce s-a constat că a vândut mai multe bilete de avion pentru unii din membrii celulei teroriste, inclusiv pentru imamul din Ripoll, considerat liderul grupării, Abdelbaki Es Satti.

Judecătorul a decis astăzi pentru El Karib, după o prelungire a arestului preventiv cu trei zile, liberare condiționată, cu obligația de a se prezenta săptămânal la instanță. În plus, autoritățile i-au retras pașaportul.

Poliția catalană a finalizat procedura de identificare a celui de-al doilea individ mort în explozia de la Alcanar, este Youssef Aalla, al treilea frate din familia Aalla.

Said, cel mai tânăr, a fost lichidat de poliție la Cambrils, iar Mohamed, proprietarul mașinii folosite în atacul din stațiunea catalană, a fost eliberat condiționat marți seara.

La o săptămână de la atentatele din Barcelona și Cambrils, 33 de răniți continuă să fie internați în spitale, între ei, șapte în stare critică și trei în stare gravă.

Pentru omagierea victimelor și împotriva terorismului, spaniolii au fost convocați sâmbătă la Barcelona, la un miting și un marș la care și-a anunțat participarea toate instituțiile statului.

Sub lozinca: "Nu ne este frică", manifestația este organizată de primărie și de guvernul regional.


Etichete spaniaatentate barcelonateroristiripolicambris

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live