Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Marţi, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Iulie 2021
Vizualizari: 307
Comentează add

Produsul denumit "Cora, desert cu miez de bezea" este retras de la vânzare din cauza conținutului mare de oxid de etilenă.

Încă un produs cu conținut mare de oxid de etilenă, retras din magazine

radiojurnal

Încă un produs este retras de la vânzare din cauza conținutului mare de oxid de etilenă, la aproape o săptămână după ce mai multe sortimente de înghețată au fost retrase din același motiv.

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară precizează că un loc din produsul denumit "Cora, desert cu miez de bezea", vândut în magazine din lanțul de hipermarketul Cora, conține oxid de etilenă peste limita admisă legal.

Instituția subliniază că persoanele care au cumpărat acest produs îl poate returna în orice magazin al firmei amintite și că vor primi contravaloarea acestuia chiar dacă nu mai dețin bonul fiscal.

Produsul a fost vândut în magazine din Bacău, Constanța și București.

Producătorul de înghețată Mars a anunțat săptămâna trecută că retrage de pe piața din România mai multe loturi din înghețata comercializată, sub mărcile Bounty, Snickers și Twix după ce aceste produse au avut conținut de oxid de etilenă, un ingredient cu potențial cancerigen.


Etichete produsretras de la vanzareoxid de etilenainghetataansvcora desert cu miez de bezea(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live