Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 19 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

25 Iulie 2018
Vizualizari: 2298
Comentează add

Biblioteca din aeroportul sibian, situată în zona Sosiri din terminal, cuprinde 1500 de cărți în limbile română, engleză, franceză și spaniolă.

Inaugurare Bibliotecă pentru pasageri în aeroportul sibian

carmen-vulcan-sibiu

Foto: Carmen Vulcan.

Pasagerii care ajung pe Aeroportul Internațional din Sibiu vor avea la dispoziție,  începând de astăzi( 25 iulie), o mini-bibliotecă,  de unde pot împrumuta , în mod gratuit, o carte pe care sunt rugați să o returneze la următoarea călătorie.

“Reader on Board „, în traducere „Cititor la Bord” , este o inițiativa, în premieră în România, a Bibliotecii Județene Astra din Sibiu. Sub motto-ul Citește și descoperă Lumea!, campania are drept scop  încurajarea lecturii în spații neconvenționale și a petrecerii timpului de așteptare într-un mod plăcut și util, se arată într-un comunicat de presă.

Biblioteca din  aeroportul sibian, situată în zona Sosiri din terminal, cuprinde 1500 de  cărți în limbile română, engleză, franceză și spaniolă.

Pasagerii care vor lua o carte sunt rugați să o returneze  la următoarea călătorie, în Raftul Cititor la Bord din terminalul aeroportului sau direct la sediul Bibliotecii Județene ASTRA din centrul Sibiului.

Foto: Carmen Vulcan.


Etichete Biblioteca pentru pasageriaeroport sibiubiblioteca

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live