Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

7 Mai 2020
Vizualizari: 335
Comentează add

Înalta Curte de Casație și Justiție a lansat aplicația de dosar electronic

-

  Foto Agerpres

Înalta Curte de Casație și Justiție a lansat astăzi aplicația de dosar electronic, ca parte a unui proiect mai vast privind digitalizarea instanței supreme.

Aplicația va permite părților și apărătorilor lor accesul direct și imediat la actele dosarului, fără a fi nevoie să se deplaseze la sediul instanței, contribuind astfel la eforturile permanente ale instanței supreme privind combaterea pandemiei de COVID-19.

Potrivit unui comunicat de presa, procedura de înregistrare este deja deschisă, cererea de înregistrare fiind disponibilă pe site-ul ÎCCJ – www.scj.ro, iar dosarul electronic va fi disponibil începând cu data de 18 mai 2020 pentru Secția I Civilă, Secția a II-a Civilă, Secția Penală și completurile de 5 judecători, respectiv de la data de 1 septembrie pentru Secția de Contencios Administrativ și Fiscal, unde volumul documentelor care se impune a fi scanate și transmise în baza de date este foarte ridicat.

Pentru implementarea aplicației Înalta Curte a beneficiat de asistență din partea Tribunalului Arad și a Curții de Apel Galați.

(PH)

 

Etichete Înalta Curte de Casație și Justițieaplicatiedosar electronic(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live