Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

19 Ianuarie 2018
Vizualizari: 985
Comentează add

Zeci de mii de gospodării din peste o sută de localităţi sunt în continuare fără curent electric, iar în 30 de şcoli din judeţele Tucea, Iaşi, Galaţi şi Prahova nu se ţin cursuri.

În sud-estul ţării încă se resimt efectele viscolului

irinel-calin-tulcea

   

În sud-estul ţării încă se resimt efectele viscolului de zilele trecute.

Zeci de mii de gospodării din peste o sută de localităţi sunt în continuare fără curent electric, iar în 30 de şcoli din judeţele Tucea, Iaşi, Galaţi şi Prahova nu se ţin cursuri astăzi.

Aproape o sută de autoturisme au ajuns cu bine după miezul nopţii în municipiul Tulcea, după ce au aşteptat chiar şi mai bine de zece ore de blocare a Drumului Naţional 22, în apropiere de localitatea Cataloi.

Tot în apropiere de Cataloi a fost blocat şi un tren cu 50 de persoane care au fost şi ele aduse în siguranţă la Tulcea, în jurul orei unu.

Din această dimineaţă, pe drumurile naţionale din judeţul Tulcea se circulă, dar în condiţii de iarnă şi cu restricţii de tonaj pentru masa maximă autorizată mai mare de 3,5t.

În ceea ce priveşte drumurile judeţene restricţiile vor fi şi ele ridicate, însă doar prin hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Prin decizia conducerii Inspectoratului Şcolar al judeţului Tulcea în 18 şcoli din judeţ au fost suspendate pentru astăzi cursurile şcolare. În fine, o veste proastă este că şi la această oră mai sunt 42 de localităţi fără energie electrică, una dintre ele fiind oraşul Sulina. 

Portul maritim Constanţa Nord a fost deschis în zori.

Manevrele sunt în continuare sistate, însă în porturile maritime Midia şi Mangalia, precum şi portul fluvial Constanţa Sud-Agigea, iar pe canalul Dunăre Marea Neagră traficul este restricţionat.


Etichete Tulceaviscoldrumuri inchisescolicurent electric

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live