Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Luni, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Podină

11 Martie 2020
Vizualizari: 3534
Comentează add

În judeţul Satu Mare nu mai există niciun loc disponibil în centrele de carantină.

În Satu-Mare, s-au terminat locurile din centrele de carantină #coronavirus

sergiu-podina

Foto: Agerpres.

În Satu Mare, judeţ de graniţă, nu mai există niciun loc disponibil în centrele de carantină - ne-a transmis corespondentul RRA Sergiu Podină, care a aflat şi că ar exista doar 71 de locuri, nu 200, cum s-a afirmat anterior.

Cu toate că instituţia prefectului, prin Radu Bud, reprezentantul guvernului în teritoriu, a afirmat în mai multe rânduri că există 200 de locuri în tot județul, directorul Direcției de Sănătate Publică Satu Mare, Macrina Livia Mihai, vorbește de 71, toate fiind ocupate.

Macrina Livia Mihai: Urmează să mai identificăm şi alte spaţii, dar, până la identificarea de noi spaţii, procedura este că cei care vin şi trebuie carantinaţi sunt predaţi la limita de judeţ autorităţilor din judeţele de reşedinţă şi se duc în spaţiile de carantină ale judeţelor de reşedinţă, pentru că altfel noi vom fi absolut sufocaţi şi nu vom putea să gestionăm atâtea persoane. 

Tot în Județul Satu Mare mai avem 140 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu. Mai mult, au fost aplicate trei amenzi în cuantum de 20.000 lei fiecare pentru nerespectarea autoizolării.


Etichete coronavirussatu-marecarantina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live