Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Miercuri, 05 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandru Beleavski

24 Martie 2020
Vizualizari: 510
Comentează add

Primarul capitalei ruse a propus, de asemenea, ca în toate marile oraşe vârstinicii să fie consemnaţi la domiciliu, măsură introdusă de ieri la Moscova.

În Rusia, numărul infectaților cu noul coronavirus a ajuns la aproape 500

alexandru-beleavski

 Palatul Kremlin, sediul președinţiei Federaţiei Ruse        Foto: Arhivă.

De miercuri, 25 martie, la Moscova, se vor face câte 13.000 de teste pentru infecție cu coronavirus zilnic - este una din măsurile anunțate de autoritățile ruse pentru prevenirea răspândirii virusului.

Numărul bolnavilor de coronavirus a crescut astăzi, în Rusia, cu 57, ajungând la 495, din care 220 la Moscova, informează autorităţile, potrivit cărora nu s-au înregistrat decese provocate de COVID-19.

În același timp, la întâlnirea de astăzi cu președintele Vladimir Putin, primarul Moscovei, Serghei Sobeanin, şeful Grupului Operativ din cadrul Consiliului de Stat, a declarat că situaţia reală în regiune nu se cunoaşte, ca urmare a numărului foarte mic de teste exectuate.

În acelaşi timp, la Moscova, până la sfârşitul săptămânii, vor fi asigurate capacităţi pentru testarea zilnică a 13.000 de persoane. Primarul capitalei ruse a propus, de asemenea, ca în toate marile oraşe vârstinicii să fie consemnaţi la domiciliu, măsură introdusă de ieri la Moscova.

Pe de altă parte, Ministerul rus al Apărării a anunţat că virusologii şi medicii militari ruşi, care, împreună cu echipamentele medicale aferente au sosit în Italia, la bordul a 14 avioane militare ruseşti, vor lucra la Bergamo, unul din epicentrele epidemiei.

(S.S.)


Etichete Serghei SobeaninVladimir PutinMoscovacoronavirus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live