Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

20 Ianuarie 2022
Vizualizari: 210
Comentează add

Precizări ale coordonatorului Campaniei de imunizare, Valeriu Gheorghiţă, despre vaccinarea pediatrică RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (16 ianuarie, ora 20:00) - Realizator: Cu mai puţi

În România sunt active „220 de cabinete de vaccinare pediatrică”

Valeriu Gheorghiță, coordonator Campanie nationala de vaccinare anti-Covid. FOTO: gov.ro.

Realizator: Cu mai puţin de o săptămână înainte de începerea vaccinării copiilor între 5 şi 11 ani din ţara noastră, pe platforma specială au fost făcute peste 2.800 de programări - a declarat coordonatorul Campaniei de imunizare, Valeriu Gheorghiţă. El a precizat că, până în prezent, la nivel naţional, sunt active 220 de cabinete de vaccinare pediatrică.

Valeriu Gheorghiţă: Sunt şase cabinete de vaccinare pediatrică în municipiul Bucureşti, câte unul în fiecare sector, două cabinete de vaccinare pediatrice în judeţul Ilfovşi mai sunt încă 21 de cabinete de vaccinare pediatrice inactive şi care vor fi actualizate şi activate în platforma, în funcţie de adresabilitate şi de deciziile direcţiilor de sănătate publică judeţene. Demararea campaniei de vaccinare va avea loc pe data de 26 ianuarie, miercurea viitoare. S-a modificat calendarul de livrare pentru dozele pediatrice în sensul în care toate cele 114.000 de doze vor ajunge în România pe data de 25 ianuarie şi vor fi distribuite către centrele regionale de depozitare, ulterior către direcţiile de sănătate publică judeţene.


Etichete (ii)vaccinarecopii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live