Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (continuare) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Aprilie 2021
Vizualizari: 255
Comentează add

Premierul Florin Cîţu a vorbit ieri despre nevoia urgentă de a găsi soluţii pentru a se atinge ţinta de 1.600 de locuri la ATI şi i-a îndemnat pe români să se vaccineze.

În România se accelerează campania de imunizare împotriva COVID-19

radiojurnal

 Foto: https://www.facebook.com/ROVaccinare/

Premierul Florin Cîţu a vorbit ieri despre nevoia urgentă de a găsi soluţii pentru a se atinge ţinta de 1.600 de locuri la ATI şi i-a îndemnat pe români să se vaccineze împotriva COVID-19.

Ritmul de imunizare se accelerează din nou. Se mai deschid 171 de centre, iar capacitatea de vaccinare va ajunge din 15 aprilie la 100 de mii de persoane pe zi.

În plus, de săptămâna aceasta, persoanele înscrise pe platforma de programare vor putea afla estimativ timpul de aşteptare până la vaccinare. Şi stocul de seruri creşte astăzi cu peste 500 de mii de doze Pfizer, iar în zilele următoare vor ajunge şi 60 de mii de doze din serul dela Johnson&Johnson.

Acesta va putea fi administrat în doză unică în cabinetele medicilor de familie şi în centre mobile, iar săptămâna aceasta începe şi rapelul cu vaccinul AstraZeneca pentru care autorităţile au decis ca schema de imunizare să rămână neschimbată.


Etichete (ii)cituimunizareaccelerare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live