Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Marţi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

25 Februarie 2020
Vizualizari: 392
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va convoca miercuri Consiliul Suprem de Apărare a Ţării şi a făcut apel la responsabilitate în gestionarea acestei crize.

În România nu există niciun caz de coronavirus confirmat

florin-lepadatu

 

În România, nu există niciun caz de coronavirus confirmat.

Autorităţile fac apel încă o dată la cetăţeni să nu intre în panică şi să se informeze doar din surse oficiale.

Pentru a pune la punct un plan de acţiune necesar gestionării situaţiei provocate de noul coronavirus, a fost convocat, la Ministerul de Interne, Comitetul pentru situaţii de urgenţă.

Marcel Vela: "Instituirea carantinei pentru persoanele care sosesc în România, din Italia şi totodată, autoizolarea la domiciliu pentru persoanele din zonele care sunt declarate cu risc în Italia.

Se va emite o hotărâre de guvern pentru alocarea resurselor financiare necesare ministerelor, pentru instituirea măsurilor de carantinare, de salarizare şi cele aferente realizării materialelor de informare.

Se va desemna de către Ministerul Sănătăţii, Ministerul Apărării Naţionale, a unor experţi care să facă parte dintr-un grup de lucru, în scopul stabilirii unor posibile scenarii de acţiune, în funcţie de evoluţia infecţiei.

Se va institui o linie telefonică dedicată apelanţilor care solicită informaţii referitoare la infecţia cu coronavirus."

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va convoca miercuri Consiliul Suprem de Apărare a Ţării şi a făcut apel la responsabilitate în gestionarea acestei crize, din partea presei şi a politicienilor.


Etichete virus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live