Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Constantin Paşol, Argeş

21 Aprilie 2015
Vizualizari: 1706
Comentează add

Specialiștii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Argeş au identificat reactivarea unei alunecări de teren din comuna Arefu.

În nordul judeţului Argeş, alunecările de teren s-au reactivat

constantin-pasol-arges

Foto: Arhivă. 

Specialiștii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Argeş au identificat reactivarea unei alunecări de teren din comuna Arefu.

"Alunecarea este în zona Rugșoara, pe o lungime de aproximativ 300 de metri şi  afectează un drum de acces pe o lungime de 30 de metri și grădinile a 5 gospodării" a declarat în exclusivitate pentru Radio România prefectul judeţului Argeş, Mihai Oprescu. 
 
De asemenea alunecarea limitează intrarea la o locuință din zonă.
 
În urma acestei verificări, precum și a raportului operativ întocmit de reprezentanții Primăriei comunei Arefu, prin ordin al prefectului s-a constituit o echipă de verificare și inventariere a situației și a pagubelor.
 
Prefectul de Argeş a precizat că şi celelalte autorităţi au fost informate, şi se va acţiona în aşa fel încât  pagubele să fie cât mai mici, iar oamenii să nu aibă de suferit.

Etichete Ştiri sudSpecialiștii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Argeşreactivarea unei alunecări de terencomuna Arefuprefectul judeţului ArgeşMihai Oprescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live