Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bujancă

28 Iulie 2020
Vizualizari: 264
Comentează add

În momentul de faţă, în judeţul Timiş sunt opt focare COVID-19 în supraveghere în mai multe spitale şi unităţi private, dar şi în anumite localităţi.

În momentul de faţă, în judeţul Timiş sunt opt focare COVID-19

alina-bujanca

   Foto: Arhiva/ MApN

În momentul de faţă, în judeţul Timiş sunt opt focare COVID-19 în supraveghere în mai multe spitale şi unităţi private, dar şi în anumite localităţi.

Numărul de cazuri raportat la populaţie este mare. Pentru a limita răspândirea bolii, s-a luat ca măsură ca oraşul Făget şi satele aparţinătoare să fie carantinate zonal timp de 2 săptămâni

Toate maşinile sunt verificate la intrările şi ieşirile din oraşul Făget şi din satele aparţinătoare, Bichici, Temereşti şi Colonia Mică. Oamenii pot circula doar dacă prezintă acte doveditoare pentru deplasarea la locul de muncă, pentru activităţi agricole, urgenţe medicale, examene sau cazuri sociale.

Poliţia patrulează pe străzi, iar Primăria Făget a reactivat echipele pentru a sprijini persoanele vulnerabile, care au nevoie de aprovizionarea cu alimente sau medicamente. Carantina a fost instituită în oraşul Făget, care are 6.700 de locuitori, după ce au fost confirmate 47 de cazuri de infecţii cu SARS-CoV-2, între care opt cadre medicale, precum şi peste 100 de contacţi direcţi.


Etichete (ii)focarecovidtimis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live