Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DOCUMENTARELE RRA (R) Vineri, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

21 Ianuarie 2022
Vizualizari: 311
Comentează add

În Marea Britanie, peste 90% din populaţie este imunizată, masca şi certificatele COVID nu vor mai fi obligatorii.

În Marea Britanie, peste 90% din populaţie este imunizată

florin-lepadatu

      Foto: Graeme Maclean, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=7042940

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  - În Marea Britanie continuă să scadă numărul infectărilor cu noul coronavirus.

Guvernul de la Londra a anunţat relaxări importante de săptămâna viitoare, masca şi certificatele COVID nu vor mai fi obligatorii.


Corespondenţă din Londra - Reporter: Aura Neag - ”Milioane de birtanici sunt sfătuţi să revină la birouri, începând de joia viitoare. Autorităţile britnanice spun că trebuie să învăţăm să trăim cu COVID în aceeaşi măsură în care am învăţat să trăim cu gripa. Premierul britanic, Boris Johnson, a anunţat în Parlament, în strigătele de aprobare ale parlamentarilor de la putere, relaxări care aduc aminte de viaţa de dinaninte de pandemie.


Boris Johnson: ”Începând de joi, săpătămâna viitoare, paşapoarele COVID nu mai sunt obligatorii. Guvernul nu va mai cere nimănui să poarte mască nicăieri.”

În şcolile gimanziale au fost deja elminată obligativitatea purtării măştii. Aceste relaxări au fost anunţate pe fondul veştilor tot mai încurajatoare cu privire la Omicron, numărul infectărilor continuă să scadă în Marea Britanie, ultimele cifre raportate arată peste 107.000 de infectări şi 330 de decese. Media ultimelor zile la infectări este de 92.000 de cazuri pe zi. Persoanele care se află în spital sunt, în marea lor majoritate, nevaccinate. În Marea Britanie, peste 90% din populaţie este imunizată.”


Etichete londra

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live