Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Iulie 2020
Vizualizari: 790
Comentează add

În mai multe zone din țară se circulă cu dificultate din cauza ploii

radiojurnal

 FOTO: ADRIANA TUDOSE/ RRA

Atenție șoferi, adaptaţi viteza la condițiile meteorologice - este îndemnul polițiștilor care le amintesc celor ce pornesc la drum că sunt zone în țară unde se circulă cu dificultate la această oră din cauza ploii.
 
Comisarul șef Ramona Tudor de la Centrul Infotrafic al Poliției Române ne dă detalii și despre restricțiile de lungă durată de pe Valea Oltului.
 
Ramona Tudor: La această oră pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzi A1 Sibiu-Deva, respectiv între km 238, între municipiul Sibiu și kilometrul 412 localitatea Holdea din județul Hunedoara se circulă în condiții de ploaie, existând pericol de acvaplanare.

Pentru reducerea riscului rutier le recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să ruleze cu prudență sporită și să mărească distanța de siguranță între vehicule.

Precizez că începând din acest week-end până la sfârșitul lunii septembrie, pe DN 7, pe raza localității Câineni județul Vâlcea, sunt aplicate restricții de circulație pentru a permite efectuarea de lucrări de refacerea părții carosabile.

Astfel în zilele de vineri, sâmbătă și duminică se interzice circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe segmentul Râmnicu Vâlcea-Veştem al DN7.
 
(PH)
 

Etichete infotraficploaiecirculatie(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live