Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 August 2020
Vizualizari: 259
Comentează add

În urmă cu 3 zile au fost 21 de cazuri, iar astăzi s-au înregistrat 123 de noi infectări, de aproape şase ori mai mult. Ieri 113 persoane au fost depistate cu COVID-19.

În Judeţul Vaslui, cazurile de COVID-19 s-au înmulțit exploziv

radiojurnal

 

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 au fost astăzi din nou în Bucureşti, 174, urmat de Judeţele Vaslui, cu 123, şi Argeş, cu 77. În judeţul Vaslui, numărul cazurilor a crescut exploziv. Acum trei zile erau 21, iar astăzi sunt 123, de aproape şase ori mai mult, a precizat corespondenta RRA, Alina Darie.


Alina Darie:
Conform celei mai recente raportări oficiale, Judeţul Vaslui înregistrează în ultimele două zile cel mai mare număr de infectări din ţară după Municipiul Bucureşti. Astăzi, au fost confirmate pozitiv 123 de noi cazuri de infecţii cu virusul SARS-CoV 2, iar cu o zi în urmă 113. În spitalul din Bârlad sunt în prezent 207 pacienţi internaţi, iar alţi 111 pacienţi cu COVID-19 sunt izolaţi la domiciliu. Autorităţile sanitare ale Judeţului Vaslui explică acest număr mare de infectări, crescut brusc de la o zi la alta, prin aceea că la Huşi, s-a identificat un focar de nu mai puţin de 190 de persoane infectate cu SARS-CoV 2, într-un centru al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, fiind vorba de 32 de angajaţi. Aceştia, până să afle că sunt infectaţi, au ajuns în familii, în comunitate şi, fără să ştie că sunt bolnavi, este posibil să fi generat noi infectări. În total, în Judeţul Vaslui până acum numărul infectărilor cu virusul SARS-CoV 2 a ajuns la 1.122 de persoane


Etichete județul vasluicreștere explozivă a cazurilorpandemia covid-19,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live