Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRILE DIMINETII Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bujancă

19 Ianuarie 2021
Vizualizari: 173
Comentează add

În cadrul etapei a doua de vaccinare împotriva COVID-19 din județul Timiș au fost ocupate toate locurile disponibile până pe data de 28 ianuarie.

În județul Timiș nu mai sunt locuri pentru programare la vaccinare

alina-bujanca

 Foto: Arhiva/ Maria Măndiță

În București, unde se epuizaseră locurile pentru programare încă de sâmbătă, autoritățile au decis înființarea a încă 12 centre și 64 de puncte de vaccinare.
 
Unele dintre acestea au început deja să funcționeze, iar altele sunt în fază avansată de amenajare.
 
Nici în județul Timiș nu mai sunt deocamdată locuri pentru programare la vaccinarea anti-COVID, după cum transmite corespondentul RRA, Alina Bujancă.
 
Reporter: În cadrul etapei a doua de vaccinare împotriva COVID-19 din județul Timiș au fost ocupate toate locurile disponibile până pe data de 28 ianuarie, a declarat prefectul județului Timiș, Liliana Oneţ, care s-a imunzat la Spitalul CFR Timișoara.
 
Aceasta a afirmat că pe platforma online au fost programate circa 6.800 de persoane din categoriile eligibile, în funcție de numărul de doze repartizate în acest interval județului Timiș.
 
Există nouă centre de vaccinare, dintre care doar două se află la Timișoara, la Spitalul CFR și la Centrul Comercial Iulius Mall.
 
În perioada următoare în cel mai vestic județ al țării se preconizează înființarea a încă nouă locații de imunizare.
 
De asemenea, funcționează centrele din spitale înființate pentru etapa întâi pentru cadrele medicale, care primesc în aceste zile cea de-a doua doză de vaccin.
 
Persoanele care doresc să se vaccineze se pot înscrie în continuare pe platformă, urmând a fi programate după data de 28 ianuarie, când vor fi disponibile noi doze de vaccin.
 
De la începutul etapei întâi în Timiș au fost imunizate aproximativ 10.000 de persoane, iar în ultimele 24 de ore au fost făcute 459 de vaccinuri, dintre care 252 reprezintă doze de rapel.
 
(PH)

Etichete Timisvaccinare(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live