Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Septembrie 2021
Vizualizari: 212
Comentează add

În judeţul Cluj, toate unităţile de învăţământ au grupuri sanitare decente şi conexiune la internet.

În judeţul Cluj, toate unităţile de învăţământ au conexiune la internet

radiojurnal

 

În judeţul Cluj, anul şcolar începe în condiții destul de bune: nu mai există nici măcar o unitate de învățământ cu toaleta în curte și toate școlile sunt conectate la internet. În schimb, circa 30% dintre cadrelele didactice sunt nevaccinate anti-COVID.


Reporter: Claudiu Pădurean - Anul școlar începe sub auspicii mai bune, în județul Cluj, decât anul trecut. În prezent, toate școlile au grupuri sanitare decente și sunt legate la rețeaua de internet. Inspecțiile pe teren din ultimele săptămâni arată că în toate școlile din județ au fost create circuitele sanitare menite să limiteze răspândirea coronavirusului. Toate școlile au fost dotate cu dezinfectant și măști. Totuși, mai mult de 3 din 10 cadre didactice încă nu s-au vaccinat, spune inspectorul școlar general al județului Cluj, Marinela Marc.


Marinela Marc: Avem personal didactic vaccinat - 68%, dintre aceştia, un procent de 11% sunt cei care s-au vaccinată recent numai cu prima doză.


Reporter: Autoritățile încearcă să îi convingă deopotrivă pe angajaţii din învăţământ şi pe părinţii elevilor mai mari de 12 ani să accepte vaccinarea. Ele sunt dispuse sa organizeze şi caravane ale vaccinării, mai ales pentru școlile din mediul rural.


Etichete şcoalăelevi(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live