Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

14 Iulie 2020
Vizualizari: 744
Comentează add

În Italia a intrat de astăzi în vigoare un nou decret cu măsuri anticoronavirus, care prelungeşte majoritatea regulilor de protecţie cel puţin până la data de 31 iulie.

În Italia a intrat în vigoare un nou decret cu măsuri anticoronavirus

elena-postelnicu-corespondent-rra-in-italia

Foto arhivă

În Italia a intrat de astăzi în vigoare un nou decret cu măsuri anticoronavirus, care prelungeşte majoritatea regulilor de protecţie cel puţin până la data de 31 iulie.

Rămân închise discotecile, iar evenimentele publice sunt interzise în continuare.

În noul decret cu norme anticoronavirus în vigoare de la 14 iulie rămâne obligatorie purtarea măştii de protecţie în locurile închise şi în special când nu se poate menţine distanţa de un metru între persoane, şi aceasta cel puţin până la 31 iulie.

Potrivit Ministerului Sănătăţii de la Roma, în prezent, în Italia, curba epidemică nu permite o nouă relaxare a restricţiilor deja existente. motiv pentru care se recomandă în continuare igiena mâinilor.

Sunt sacrificii minore, dar sunt cele mai importante, a subliniat ministrul sănătăţii, Roberto Speranza, completând că "apelul este acela de a respecta cu stricteţe regulile în locurile sensibile, precum muzee, magazine, centre comerciale, săli de sport, restaurante, saloane de coafură, cinematografe şi instituţii publice, pe lângă mijloacele de transport în comun".

Cine călătoreşte cu avionul de la 15 iulie va putea să aibă şi un bagaj de mână, care va fi aşezat în spaţiul amenajat deasupra scaunelor, ceea ce era interzis iniţial de la 26 iunie.

Hainele pasagerilor însă vor fi introduse în pungi de plastic sterilizate, oferite de compania aeriană şi aşezate lângă bagaje.

(RS)


Etichete italia(RS)coronavirusdecretrestrictii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live