Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Joi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Noiembrie 2018
Vizualizari: 838
Comentează add

Pagubele materiale au depășit 1 miliard de euro. Codul Portocaliu de inundații și ploi puternice, în trei regiuni ale țării, și în prima parte a zilei de mâine.

În Italia 32 de persoane și-au pierdut viața în furtunile din ultimele zile

radiojurnal

 

În Italia 32 de persoane și-au pierdut viața în furtunile care afectează țara de mai multe zile.

Pagubele materiale au depășit 1 miliard de euro.

Crespondenta RRA la Roma, Elena Postelnicu, a precizat că rămâne în vigoare, Codul Portocaliu de inundații și ploi puternice, în trei regiuni ale țării și în prima parte a zilei de mâine.

Elena Postelnicu: Bilanțul victimelor din urma furtunilor violente și a ploilor torențiale care lovesc Italia încă de săptămâna trecută a ajuns la 32 de morți. Numai în ultimele 48 de ore au decedat 12 persoane, 9 dintre ele dintr-o familie întreagă, iar alte două persoane sunt date dispărute. Circulația trenurilor de persoane a fost întreruptă din cauza inundațiilor, aproape în întreaga Sicilie. Alerta de Cod Portocaliu rămâne și pentru prima parte a zilei de marți în regiunile Veneto, Emilia-Romagna și Lazio, și de Cod Galben în regiunea Liguria. Guvernul de la Roma va acorda 1 miliard de euro pentru intervențiile de securitate în teritoriile distruse pentru a proteja și salva viețile umane, anunță premierul Giuseppe Conte.Unele dintre cele mai grave pagube provocate de ploile torențiale și de vânturile puternice de cel puțin 1 miliard de euro s-au înregistrat în regiunile de nord Trentino și Veneto. 


Etichete italiainundațiivictimepagube materiale1 miliard de euro.

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live