Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 31 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

25 Septembrie 2020
Vizualizari: 152
Comentează add

În Israel au intrat în vigoare restricţii pentru reducerea răspândirii noului coronavirus.

În Israel sunt în vigoare din nou restricţii anticovid #coronavirus

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

Piața Rabin din Tel Aviv în timpul primei perioade de carantină din Israel. Foto: Arhivă/ Dragoș Ciocîrlan.

În Israel au intrat în vigoare restricții pentru reducerea răspândirii coronavirusului, dar Comisia Knesset-ului nu a ajuns la o concluzie în privința limitării numărului de persoane la rugăciuni și proteste în spațiul public.

Ministerul Sănătății va prezenta reglementările de urgență, care să permită Guvernului să aplice restricții asupra adunărilor în spațiul public până la adoptarea unei legi. Corespondentul RRA, Dragoș Ciocîrlan, relatează.

Reporter: În Israel, poliţia s-a pregătit pentru măsuri severe de închidere la nivel național. Spre deosebire de perioada precedentă, reglementările vor fi aplicate strict. Poliția nu va fi îngăduitoare cu privire la reglementările care interzic părăsirea locuinței. Până acum, mulți navetiști au reușit să călătorească între localități, cu toate că au existat numeroase baraje rutiere. În perioada următoare vor fi mai multe puncte de control. Unii conducători auto au spus că nu au știut exact ce este interzis. Se așteaptă ca în cadrul noilor instrucțiuni să fie permis familiilor îndoliate, ale căror persoane dragi au căzut în timpul războiului de Yom Kippur, să aibă voie să meargă la cimitire în acest weekend și duminica viitoare. În ultimele 24 de ore, Israelul a înregistrat peste 7.500 de cazuri noi. Din cei examinați, aproape 13% au fost pozitivi. Aproximativ 650 de persoane sunt internate în stare gravă, inclusiv 177 pe ventilatoare.


Etichete (ii)israelrestrictii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live