Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

6 Decembrie 2021
Vizualizari: 418
Comentează add

Ministerul Sănătății din Israel a confirmat până acum 11 cazuri cu varianta Omicron a coronavirusului.

În Israel s-au confirmat până acum 11 cazuri cu varianta Omicron

florin-lepadatu

Tel Aviv . Foto arhivă: Dragoș Ciocîrlan

             
RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  - Cele mai multe cazuri noi cu tulpina Omicron în Israel au fost confirmate la călătorii care au revenit din Franța.

Pentru a evita o răspândire semnificativă a variantei Israelul și-a închis granițele pentru turiști, duminica trecută, timp de 15 zile.

Relatează corespondentul RRA Dragoș Ciocîrlan: ”Ministerul Sănătății din Israel a confirmat până acum 11 cazuri cu varianta Omicron a coronavirusului. Sunt încă 24 de persoane care au fost expuse și se așteaptă rezultatele secvențierii genetice. Se știe cu certitudine că această nouă tulpină a coronavirusului este foarte contagioasă. Premierul israelian, Naftali Bennett, a spus că guvernul monitorizează și reevaluează constant situația pe baza datelor disponibile. Pe de altă parte, cabinetul a aprobat o nouă rundă de teste în sistemul educațional când copiii se întorc, marți, din vacanța de Hanuka. S-a decis că toți copiii din grădinițe și clasele I-VI vor trece printr-un test corona rapid, înainte de a reveni în clase. Numărul cazurilor grave din ţară a continuat să scadă, duminică ajungând la 110.”


Etichete israel

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live