Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Marţi, 17 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

6 Octombrie 2021
Vizualizari: 480
Comentează add

În Israel, autorităţile au hotărât reducerea restricţiilor în locurile în care intrarea se face pe baza certificatului verde.

În Israel, reducerea restricţiilor pe baza certificatului verde

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

Foto: Pixabay.com

În Israel, reducerea semnificativă a numărului cazurilor grave de infectare cu coronavirus permite autorităţilor să reducă restricţiile de acces în locurile în care intrarea se face pe baza certificatului verde.

Relatează corespondentul RRA, Dragoş Ciocîrlan.


Reporter: Premierul Naftali Bennett a dat dispoziție să fie reduse perioadele de izolare în localitățile în care rata de infectare este redusă contrar recomandărilor Ministerului Sănătății. Comisia ministerială pentru coronavirus are în vedere diminuarea unor restricții de acces, în care intrarea se face pe bază de certificat verde. Ar urma să fie diminuate restricțiile la evenimente în interior, restaurante și piscine. Ministerul Sănătății din Israel a raportat astăzi cea mai mică rață de infectare de la începutul lunii iulie. Din categoria celor care au rezultate pozitive la testul PCR, 38% sunt copii cu vârsta sub 11 ani. Un număr mare de cazuri noi sunt în sectorul cu populație arabă și la ultrareligioși.


Etichete israelvaccin(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live