Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PERSPECTIVE Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

10 Iulie 2020
Vizualizari: 340
Comentează add

În Grecia se va putea intra doar cu teste Covid-19

carmen-gavrila

    Foto: Arhivă

Ministerul de Externe anunta ca  începând din 14 iulie, ora 06.00 dimineata, toti strainii care vor sa intre in Grecia prin punctul de trecere Kulata-Promachonas, vor fi obligați să prezinte un test molecular cu rezultat negativ pentru infecția cu COVID-19, prelevat cu maximum 72 de ore înainte. In caz contrar, nu vor fi lasati sa intre in Grecia.

MAE atrage atentia ca ramane in vigoare obligatia de completare a formularului de localizare a pasagerilor, cu minimum 24 de ore înainte de sosirea în Grecia.
 
Ministerul de Externe menționează că autoritățile elene pot modifica fără preaviz condițiile de intrare in Grecia, în funcție de numărul de noi cazuri de COVID-19.
 
Ministerul  de Externe confirma ca acum sunt 29 de cazuri noi de romani si bulgari infectati cu covid19 in Grecia. In ce il priveste pe un roman aflat in  Thassos, care avusese un test pozitiv la covid19, autoritățile elene l-au testat din nou iar rezultatul a fost negativ si  românul urmează să revină în tara în cel mai scurt timp.
 
(PH)

Etichete Greciatestecovid-19(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live