Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Obrejan

14 Mai 2021
Vizualizari: 331
Comentează add

Astăzi va fi anunțată o decizie în ceea ce privește întoarcerea în bănci a unui număr cât mai mare de elevi.

În ce condiții școlile vor funcționa integral cu prezență fizică

petruta-obrejan

Ministrul Educației,  Sorin Cîmpeanu. Foto: gov.ro.

Astăzi va fi anunțată o decizie în ceea ce privește întoarcerea în bănci a unui număr cât mai mare de elevi, în condițiile în care rata de infectare cu coronavirus scade constant în cele mai multe localități.


De săptămâna viitoare școlile din alte 200 de localități ar putea să funcționeze ca înainte de pandemie, adică cu elevi în bănci, spunea ministrul educației, Sorin Cîmpeanu:


Sorin Cîmpeanu: În funcție de rata de infectare, vom ști dacă săptămâna viitoare școlile vor funcționa integral cu prezență fizică, în cazul în care rata de infectare scade sub 1 la mie, sau dacă vor funcționa, așa cum știm, fără prezența fizică a elevilor de clasa a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a, a XI-a.


Reporter: Potrivit ministrului educației, până în prezent 45.000 de tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, s-au vaccinat anti-COVID.

Întrebat în legătură cu vaccinarea elevilor între 12 și 15 ani, Sorin Cîmpeanu a explicat că se pregătește demararea unei campanii în acest sens, însă o decizie se va lua abia după ce vor avea loc autorizările necesare.


Etichete sorin cimpeanuscolieleviinfectare(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live